2022-2023 “Σκυλοπατούσες στο διάστημα”


Η Έλικα είναι μια χαρούμενη σκυλίτσα που κουνάει την ουρά της από χαρά όταν ακούει ιστορίες για το διάστημα και τα αστέρια. Γνήσια απόγονος της Λάικα, του πρώτου σκύλου που ταξίδεψε στο φεγγάρι, θέλει να φτιάξει ένα πύραυλο και να ταξιδέψει.

Για να τα καταφέρει πρέπει να κάνει και την απαραίτητη εκπαίδευση ως αστροναύτης. Γι’ αυτό η σχολή αστροναυτών της έστειλε οδηγίες κι εκείνη με ζήλο θα τις ακολουθήσει για να είναι οι δικές της σκυλοπατούσες αυτές που θα πατήσουν για πρώτη φορά το φεγγάρι.

Με τη βοήθεια των παιδιών η σκυλίτσα μας θα μάθει τα σχήματα για να φτιάξει το διαστημόπλοιό τους, ενώ μέσα από τις οδηγίες της NASA, το παιχνίδι, το χορό, την κίνηση θα εξερευνήσουμε απλές επιστημονικές έννοιες, ώστε το ταξίδι μας να ολοκληρωθεί. 

Η συμμετοχή των παιδιών στην παράσταση, ως αστροναύτες, αστέρια, πλανήτες, εξωγήινοι, είναι καθοριστική για την επιτυχία του διαστημικού αυτού ταξιδιού και θα μας διδάξει πάνω από όλα ότι η συνεργασία και η συμβολή όλων σε ένα κοινό σκοπό φέρνει λαμπρά αποτελέσματα.

Πείτε μας τη γνώμη σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *