2018 Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία «Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης Α.Ε.Ε.» για την προσφορά της


Categories :

Το Ινστιτούτο Παιδαγωγικού Θεάτρου «Θεατρομάθεια» ευχαριστεί θερμά την εταιρία «Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης Α.Ε.Ε.» που επέλεξε να καλύψει το κόστος εκτέλεσης στο ΕΛΕΠΑΠ της πρωτότυπης παιδαγωγικής παράστασης συμμετοχικού θεάτρου με τίτλο «Του Τραγουδιού το Παραμύθι».
Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που στη σημερινή εποχή υπάρχουν ακόμα εταιρείες που δείχνουν κοινωνική ευαισθησία και ελπίζουμε να ακολουθήσουν το παράδειγμά της εταιρείας «Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης Α.Ε.Ε.» και άλλες εταιρίες ώστε όλοι μαζί να προσφέρουμε ίσες ευκαιρίες πρόσβασης στον πολιτισμό σε όλους.

Λίγα λόγια για το έργο:
Δυο ξεχασμένα παιχνίδια, ένας μικρός παλιάτσος και μια κούκλα, συναντιούνται και ξεκινούν ένα ταξίδι για να ανακαλύψουν τα «μυστικά» του κόσμου, εκεί που τα λουλούδια μιλούν, τ’ άστρα τραγουδούν και τα σύννεφα χορεύουν με τα κύματα της θάλασσας.
Η μικτή συμμετοχική παράσταση στηρίζεται σε μια μυθοπλασία γύρω από τους στίχους μεγάλων Ελλήνων ποιητών (Ελύτης, Σεφέρης, κλπ.) όπως μελοποιήθηκαν από σημαντικούς συνθέτες (Θεοδωράκης, Μαρκόπουλος, κ.α.). Στο ταξίδι αυτό μέσα από τα δημιουργήματα του νεοελληνικού πολιτισμού που μας χάρισαν από Νόμπελ έως διεθνή βραβεία και παγκόσμια αναγνώριση, τους ήρωες συνοδεύουν κι οι μικροί θεατές, πότε ως πλάσματα της φύσης και πότε ως ναύτες.

ELEPAP_2018
ΕΛΕΠΑΠ Μάρτιος 2018. Με την ευγενική χορηγία της Εταιρείας “Ελληνικές Υπεραγορες Σκλαβενίτης ΑΕΕ”

Πείτε μας τη γνώμη σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *