Πάρτι για παιδιά

Η εμπειρία μας στην παιδική ψυχαγωγία μέσω του θεάτρου, μας οδήγησαν στη δημιουργία μοναδικών προτάσεων ψυχαγωγίας για το παιδικό πάρτι σας.
Οργανωμένες θεματικές ή καθοδηγούμενο παιχνίδι, ό,τι κι αν επιλέξετε σας εξασφαλίζουμε την ασφάλεια, τη διασκέδαση και την πρωτοτυπία του πάρτι σας.
Μπορείτε να διαλέξετε τον αγαπημένο σας ήρωα ή να διαλέξετε μια από τις παρακάτω θεματικές: ζούγκλα, διάστημα, βυθός, ο γύρος του κόσμου, νεραϊδοδάσος, κι εμείς θα δημιουργήσουμε αξέχαστες ώρες ψυχαγωγίας για τα παιδιά σας.

Πιστεύουμε ότι είναι ιδιαίτερα σημαντικό να παρακολουθούμε διαρκώς τις τάσεις και τα σύγχρονα δρώμενα γιατί με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να μπούμε στο παιδικό σύμπαν και να ανταποκριθούμε στις ανάγκες και τις προτιμήσεις των παιδιών. Η ομάδα μας είναι νεανική, δραστήρια και διαθέσιμη να μπει σε κάθε περιπέτεια.

Πραγματοποιούμε διάφορες δράσεις ανάλογα με το θέμα του πάρτι και τις προτιμήσεις του παιδιού. Μπορούμε να κάνουμε από απλή απασχόληση με παιχνίδια, μέχρι θεατρικές παραστάσεις, κυνήγι θησαυρού, αφηγήσεις παραμυθιών, ή θεατρικά και εικαστικά εργαστήρια, ντίσκο-πάρτι και καραόκε.

Το προσεγμένο βεστιάριο της Θεατρομάθειας που αντλεί από το υλικό περισσότερων από 100 παραστάσεων αλλά και η δυνατότητα χρήσης νέων -σύγχρονων κοστουμιών που εξυπηρετούν το θέμα του πάρτι είναι επίσης από τα δυνατά μας σημεία.

Υπηρεσίες εμψύχωσης (Ανιματέρ/ κλόουν)

Η ομάδα της Θεατρομάθειας είναι έμπειρη στην ψυχαγωγία παιδιών από 1-15 ετών. Με κέφι, δυναμισμό και φαντασία γνωρίζουμε πώς να φέρνουμε χαρά σε όποιο πάρτι βρεθούμε, σε κάθε χώρο. Ομαδικά παιχνίδια γνωριμίας, θεατρικά παιχνίδια, παιχνίδια παραδοσιακά, μπαλονοκατασκευές και face-painting είναι μερικές μόνο από της υπηρεσίες μας. Στόχος μας είναι τα χαμόγελα να τα κάνουμε γέλια και να κάνουμε το πάρτι σας αξέχαστο για όλους.

Προσωποποιημένα δρώμενα

Αν θέλετε να προσθέσετε στο πάρτι σας μια αξέχαστη δραστηριότητα για το παιδί σας και του φίλους του μπορούμε να κάνουμε μια «Μίνι τελετή εορτασμού» που θα περιλαμβάνει αφήγηση και παιχνίδι γύρω από σημαντικές χρονικές στιγμές της ζωής του. Πάντα σε συνεργασία με το γονιό θα ετοιμάσουμε χάρτινες κατασκευές με χαρακτηριστικές φωτογραφίες του παιδιού, θα χορέψουμε, θα αφηγηθούμε και θα τραγουδήσουμε γι’ αυτές. Με αυτό τον τρόπο το παιδί θα νοιώσει ξεχωριστά και ουσιαστικά τη μέρα των γενεθλίων ή της ονομαστικής γιορτής του. Ενδεικτικά, αλλά όχι περιοριστικά, οι μέρες που μπορεί να παρουσιαστούν είναι: η γέννηση, το πρώτο του παιχνίδι, το πρώτο του φαγητό, το αγαπημένο του ζωάκι, οι πρώτη φορά που περπάτησε, που μίλησε, το αγαπημένο του τραγούδι, βιβλίο ή κινούμενο σχέδιο, ο πρώτος φίλος του, η πρώτη μέρα στον παιδικό σταθμό/σχολείο, το σπορ που διακρίθηκε αλλά και κάθε είδους διάκριση, κλπ.

Παραστάσεις Θεάτρου

Θέλετε το πάρτι σας να είναι κάτι ξεχωριστό; Τότε πρέπει να διαλέξετε μια θεατρική παράσταση της ομάδας μας για να την παρουσιάσουμε σε αυτό. Οι παραστάσεις μας έχουν έντονο το στοιχείο της συμμετοχής, οπότε είναι γεμάτες δράση, ζωηράδα και χαρά.
Μπορούμε να παρουσιάσουμε τις παραστάσεις μας και σε μη-συμβατικούς χώρους οπότε μη διστάσετε να μας προσθέσετε στο πάρτι σας. Θα έρθουμε με τα σκηνικά, τα κοστούμια, το επαγγελματικό ηχοσύστημά μας, θα διαμορφώσουμε τον σκηνικό χώρο οπουδήποτε και θα σας ξεσηκώσουμε. (Οι παραστάσεις μπορούν να συνδυαστούν και με εμψύχωση πριν ή μετά από αυτές).

Αφηγήσεις παραμυθιών

Ένα ακόμα δυνατό μας σημείο είναι αυτό της δραματοποιημένης αφήγησης παραμυθιών. Είτε διαλέξετε εσείς το αγαπημένο παραμύθι, είτε αφήσετε να σας προτείνουμε εμείς, σας εγγυόμαστε ότι η εκδήλωση θα γεμίσει από συναίσθημα, φαντασία και χαρά. Κατά τη διάρκεια της αφήγησης θα δημιουργήσουμε ευκαιρίες για συμμετοχή των παιδιών ώστε να κρατήσουμε το ενδιαφέρον τους αμείωτο. (Διάρκεια δράσης κυμαινόμενη και μπορεί να συνδυαστεί με ανιματέρ/κλόουν)

Ομαδικά παιχνίδια

Μπορούμε να οργανώσουμε παιχνίδι θησαυρού ή τύπου survivor ή να κάνουμε ένα ταχύρρυθμο εργαστήρι θεάτρου (από την ακρόαση ως την πρεμιέρα) ή ένα εικαστικό εργαστήρι. Για τα μεγαλύτερα παιδιά ένα disco-party ή karaoke πάρτι είναι καλύτερα προσαρμοσμένα στις ανάγκες και τα ενδιαφέροντά τους.

Συνεντεύξεις/ άρθρα/ αναφορές στη Θεατρομάθεια