2017 Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Kawacom για την προσφορά της


Categories :
Ειρήνη Βουτσάς Kawakon
Ο θίασος της παράστασης “Ο Καραγκιόζης κι η Ειρήνη εναντίον του πολέμου”

Με αφορμή την 3η Δεκεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία η ελληνική εταιρεία Kawacom Hellas επέλεξε να καλύψει τα κόστη της πρωτότυπης παιδαγωγικής παράστασης Ο Καραγκιόζης και η Ειρήνη εναντίον του πολέμου με τον Κώστα Βούτσα ώστε να παρουσιαστεί δωρεάν σε συλλόγους ατόμων με αναπηρία. Σας ευχαριστούμε θερμά για την σημαντική προσφορά σας και για το ότι μας δίνετε και εμάς την ευκαιρία να προσφέρουμε ίσες ευκαιρίες πρόσβασης στον πολιτισμό σε όλους.

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που στη σημερινή εποχή υπάρχουν ακόμα εταιρείες που δείχνουν κοινωνική ευαισθησία και ελπίζουμε να ακολουθήσουν το παράδειγμά της εταιρείας Kawacom και άλλες εταιρίες ώστε όλοι μαζί να προσφέρουμε στα άτομα που το έχουν ανάγκη.

Λίγα λόγια για το έργο

Ο Κώστας Βουτσάς είναι ο κεντρικός ήρωας Καραγκιόζης σε αυτή τη διασκευή της αντιπολεμικής κωμωδίας “Ειρήνη” του Αριστοφάνη που διατηρεί τα στοιχεία του πρωτοτύπου (αμεσότητα, ποικιλία χαρακτήρων, ποίηση) αλλά ταυτόχρονα προσεγγίζει τους μαθητές μέσα από τον τύπο του ‪Καραγκιόζη, γιατί ο γνώριμος συμβολισμός του, ως καταφερτζής και πολυμήχανος Ρωμιός δημιουργεί στα παιδιά μια προσιτή αναλογία.

Η παράσταση παρουσιάζεται στο Τριανόν κατόπιν συνεννόησης με σχολεία και συλλόγους. τη χρονιά 2017-2018

Πείτε μας τη γνώμη σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *