2007 Εντυπώσεις από την φετινή παραγωγή Συμμετοχικού Θεάτρου
5 Νοεμβρίου 20075 Νοεμβρίου 2007|
Aliki Katsavou2007 Εντυπώσεις από την φετινή παραγωγή Συμμετοχικού Θεάτρου|
0 Comment|
18:27
Categories :
Τις καλύτερες εντυπώσεις αποσπά η νέα παραγωγή της Παιδικής Σκηνής Συμμετοχικού Θεάτρου της Θεατρομάθειας. Οι καλές κριτικές αφορούν τόσο την υψηλή παιδαγωγική του αξία όσο και την καλλιτεχνική του.
Η σκηνοθεσία και το έργο είναι του Τάκη Χρυσούλη, τα σκηνικά και τα κοστούμια του Μιχάλη Σδούγκου, η Μουσική του Γιώργου Βούκανου και παίζουν: Τζούλη Τσόλκα, Τζωρτζίνα Παλαιοθοδώρου, Αγγελική Μαρίνου.
Το οικολογικό μας έργο έχει τίτλο: “Με νεράκι καθαρό, στήνω της ζωής χορό” και οι αστείοι ήρωές του, διηγούνται τις περιπέτειές τους και ζητούν τη βοήθεια των παιδιών επί σκηνής για να δώσουν λύση στα προβλήματα.
Δείτε τις πρώτες ψηφιακές φωτογραφίες της παράστασης. Θα ακολουθήσουν περισσότερες σύντομα, γι’ αυτό σας συστήνουμε να επισκεφθείτε και το Άλμπουμ μας στο Flickr.com http://www.flickr.com/photos/theatromathia και να μείνετε συντονισμένοι για να δείτε πρώτοι τα θαυμαστά κατορθώματα των ηρώων μας.
Σχετικά Θέματα
20 Μαρτίου 2012 – Μήνυμα για την Παγκόσμια Μέρα Θεάτρου για Παιδιά και Νέους
Όλοι έχουμε ανάγκη το θέατρο για να ονειρευτούμε και να ανακαλύψουμε. Δώστε στα παιδιά την [...]2018 Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία «Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης Α.Ε.Ε.» για την προσφορά της
Το Ινστιτούτο Παιδαγωγικού Θεάτρου «Θεατρομάθεια» ευχαριστεί θερμά την εταιρία «Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης Α.Ε.Ε.» που επέλεξε [...]
Επαγγελματισμός για ηθοποιούς
Ο επαγγελματισμός για έναν ηθοποιό αγγίζει πολλές πτυχές, από την εργασιακή ηθική και την ομαδικότητα [...]
Θα εκτοπίσει η AI τους ηθοποιούς;
Η εξέλιξη της τεχνολογίας έχει αντίκτυπο στις τέχνες και την ψυχαγωγία. Έτσι μοιραία υπάρχει προβληματισμός [...]