Απόκριες στο Θέατρο ή στο σχολείο σας


Categories :

“Του τραγουδιού το παραμύθι”

[[ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΑΡΧΕΙΟΥ 2022-2023]]

Στο θέατρο Άβατον και τις απόκριες κάθε Κυριακή στις 11.30. (Καθημερινές στα σχολεία κατόπιν προγραμματισμού)

Μασκαρευτείτε κι ελάτε να χορέψουμε το πιο όμορφο γαϊτανάκι!!

Ήρθε η ώρα να γιορτάσουμε!

Η Θεατρομάθεια και η παράσταση συμμετοχικού θεάτρου “Του τραγουδιού το παραμύθι” γιορτάζουν τις Απόκριες με το πιο όμορφο Γαϊτανάκι!

Η κούκλα Μυρτώ (Αλίκη Κατσαβού) κι ο Άρης ο παλιάτσος (Ιάσων Λαγουτάρης), συναντιούνται και ξεκινούν ένα ταξίδι για να ανακαλύψουν τα «μυστικά» του κόσμου, εκεί που τα λουλούδια μιλούν, τ’ άστρα τραγουδούν και τα σύννεφα χορεύουν με τα κύματα της θάλασσας. Οι ήρωες μας μαζί με τους μικρούς θεατές θα πλέξουν το πιο όμορφο Γαϊτανάκι και θα χορέψουν γιορτάζοντας τις Απόκριες!

Η ιστορία των Αποκριών προστίθενται στην παράστασή μας, χωρίς να αφαιρεθεί τίποτα από την ομορφιά της, για το μήνα Φεβρουάριο. Την υπόλοιπη χρονιά η παράσταση παρουσιάζεται δίχως την προσθήκη.

Η παράστασή μας έχει στόχο να υμνήσει την ομορφιά της ζωής, την αγάπη και τη φιλία μέσα από το ζωντάνεμα των στίχων μεγάλων Ελλήνων ποιητών (Ελύτης, Σεφέρης, κλπ.) όπως μελοποιήθηκαν από σημαντικούς συνθέτες (Θεοδωράκης, Μαρκόπουλος, κ.α.).

Στο ταξίδι αυτό τους ήρωές μας συνοδεύουν οι μικροί θεατές, πότε ως πλάσματα της φύσης και πότε ως ναύτες.

Για να πραγματοποιήσετε κράτηση ή για επιπλέον πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο 2109025025 (Δεκτά εισιτήρια θεαμάτων ΔΥΠΑ).

Θα χαρούμε πολύ να γιορτάσουμε μαζί σας!

[Περισσότερες πληροφορίες εδώ]

Πείτε μας τη γνώμη σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *