Καλοκαίρι 2015 Περιοδεία της παράστασης “Ένας στρογγυλοκέφαλος στη χώρα των μυτεροκέφαλων”


Categories :
Ο Κώστας Βουτσάς και η Θεατρομάθειαπαρουσιάζουν σε όλη την Ελλάδα τη θεατρική παράσταση με θέμα το bullying:
«Ένας στρογγυλοκέφαλος στη χώρα των μυτεροκέφαλων»
Σκηνοθεσία: Κώστας Βουτσάς
Κείμενο: Αλίκη Κατσαβού, Κώστας Βουτσάς
Μουσική: Νίκος Σαπουντζάκης
Ενορχήστρωση: Κώστας Χαριτάτος
Παίζουν: Κώστας Βουτσάς, Αλίκη Κατσαβού, Άγγελος Μπέσσας, Αναστασία Σκοπελίτη, Εβελίνα Κυπραίου, Σάββας Μενοίκου, Φίλιππος Ζαρφειάδης, Δήμητρα Μπακαλγιάννη
«Ένας στρογγυλοκέφαλος στη χώρα των μυτεροκέφαλων» γεννιέται, για να ανακαλύψουμε και να προλάβουμε την εξάπλωση του φαινομένου του bullying. O Κώστας Βουτσάς με τη σπουδαία κωμική του δεινότητα, παίζει και σκηνοθετεί αλλά επίσης συμβάλει στο κείμενο του πρωτότυπου αυτού έργου μαζί με την Αλίκη Κατσαβού, που θα παρουσιαστεί σε όλη την Ελλάδα.
Σε ένα έργο υψηλής φαντασίας, με χορό, τραγούδι, μουσική και πρόζα και θέμα τον εκφοβισμό (bullying) θα παρακολουθήσουμε την ιστορία του στρογγυλοκέφαλου που γεννήθηκε στη χώρα των μυτεροκέφαλων κι αντιμετωπίζει την απόρριψη και το συστηματικό εκφοβισμό από τους συμμαθητές του εξαιτίας της διαφορετικότητάς του. Ο δίκαιος βασιλιάς της χώρας, που παίρνει υπό την προστασία του το στρογγυλοκέφαλο παιδί, δείχνει το δρόμο της αγάπης και της φιλίας μέσα στο δάσος της γνώσης και των αποφάσεων.
Η δοκιμασμένη παράσταση όπου το γέλιο εναλλάσσεται με τη συγκίνηση, εμπνέει και βοηθάει παιδιά και τους νέους να αποκτήσουν εμπειρίες πάνω στο θέμα του εκφοβισμού και να τις εφαρμόσουν στις δικές τους ζωές ώστε να βρουν λύσεις στα δικά τους ερωτηματικά και δυσκολίες και να αναπτύξουν δικές τους στρατηγικές εναντίον του bullying.
Τιμές εισιτηρίων: 8€ (προπώληση), 10€ (πριν την παράσταση), 5€ (άνεργοι, πολύτεκνοι, φοιτητές)
Πληροφορίες: www.theatromathia.gr / τηλέφωνο: 2109025025

Πείτε μας τη γνώμη σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *