2008 “Ταξίδι” στην Αλόννησο για τα παιδιά


Categories :

Η Θεατρομάθεια ταξιδεύει στην Αλόννησο για να δώσει μία παράσταση θεάτρου για παιδιά, στο Βότσι στις 16 Αυγούστου, 9 μ.μ., με το έργο: “Το δώρο και το ταξίδι της παπλωματούς” του Jeff Brimbau.
Ο Τάκης Χρυσούλης πραγματοποίησε τη θεατρική διασκευή δύο βραβευμένων παραμυθιών του Τζεφ Μπριμπώ, για τη γενναιοδωρία και τη χαρά της προσφοράς.
Τα παραμύθια του Τζεφ Μπριμπώ μιλούν για ένα γενναίο κορίτσι που αφήνει τον τόπο του, αυτόν της ευμάρειας και καλοπέρασης για να ταξιδέψει σε άλλους τόπους, με σκοπό να ανακαλύψει πού βρίσκεται η αληθινή ευτυχία. Καθώς ανακαλύπτει το βαθύτερο νόημα της καλοσύνης και της αγάπης και κυρίως της προσφοράς, το κορίτσι ανακαλύπτει και τη δικιά του ευτυχία και γαλήνη, που ποτέ ως τότε δεν είχε γνωρίσει. Μεγάλωνει και γίνεται μια σοφή γιαγιά που φτιάχνει τα ωραιότερα παπλώματα του κόσμου. Η φήμη της προσελκύει τον βασιλιά της πολιτείας. Έχει έρθει η σειρά του για να ανακαλύψει το πραγματικό νόημα της ευτυχίας.

Κείμενο έργου & στίχοι τραγουδιών: Τάκης Χρυσούλης, σκηνοθεσία: Μελίνα Παπανέστωρος, μουσική: Αναστασία Παπαδημητρίου, ενορχήστρωση Γιώργος Κωνσταντινίδης. Παίζουν οι ηθοποιοί: Μελίνα Παπανέστωρος, Αλίκη Κατσαβού, Δήμητρα Γιαννακοπούλου και Έλενα Ρουμελιώτη.

Η παραγωγή της παράστασης είναι του Εκδοτικού Οίκου Άγκυρα και η Καλλιτεχνική επιμέλεια του Ινστιτούτου Παιδαγωγικού Θεάτρου “Θεατρομάθεια”

Παράσταση: Αλόννησος, Βότσι, 16/8/2008, 9 μ.μ.

Πείτε μας τη γνώμη σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *