2017 Παράσταση για τα Χριστούγεννα στο σχολείο σας


Categories :
Η Θεατρομάθεια και η παράσταση συμμετοχικού θεάτρου “Του τραγουδιού το παραμύθι” έρχονται στο σχολείο σας για να γιορτάσουμε όλοι μαζί τα πιο όμορφα Χριστούγεννα! 🎄
Δυο ξεχασμένα παιχνίδια, ένας μικρός παλιάτσος και μια κούκλα, συναντιούνται και ξεκινούν ένα ταξίδι για να ανακαλύψουν τα «μυστικά» του κόσμου, εκεί που τα λουλούδια μιλούν, τ’ άστρα τραγουδούν και τα σύννεφα χορεύουν με τα κύματα της θάλασσας. Όταν οι ήρωές μας έχουν σχεδόν ολοκληρώσει το ταξίδι τους, η καμπάνα του χρόνου σημαίνει Χριστούγεννα και θυμούνται την ιστορία για το δέντρο των Χριστουγέννων που φύτρωσε από ένα δάκρυ του νεογέννητου Χριστού στη φάτνη.
Η ιστορία αυτή των Χριστουγέννων μαζί με το τραγούδι «Ω, έλατο!» και τα «κάλαντα» προστίθενται στην παράστασή μας, χωρίς να αφαιρέσουν τίποτα από την ομορφιά της, για το μήνα Δεκέμβριο εφόσον ζητηθεί από τα σχολεία που θα την προγραμματίσουν. Την υπόλοιπη χρονιά η παράσταση παρουσιάζεται δίχως την προσθήκη.
Η παράστασή μας έχει στόχο να υμνήσει την αγάπη και τη φιλία μέσα από το ζωντάνεμα των στίχων μεγάλων Ελλήνων ποιητών (Ελύτης, Σεφέρης, κλπ.) όπως μελοποιήθηκαν από σημαντικούς συνθέτες (Θεοδωράκης, Μαρκόπουλος, κ.α.).
Στο ταξίδι αυτό τους ήρωές μας συνοδεύουν οι μικροί θεατές, πότε ως πλάσματα της φύσης και πότε ως ναύτες.
Για να πραγματοποιήσετε κράτηση ή για επιπλέον πληροφορίεςμπορείτε να καλέσετε στα τηλέφωνα 2109025025 & 2109023339.

Θα χαρούμε πολύ να γιορτάσουμε μαζί σας!

Πείτε μας τη γνώμη σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *