2018 Δύο θεατρικές παραστάσεις για Ιούνιο και Ιούλιο στο σχολείο σας


Categories :

Θέλετε να προσφέρετε στα παιδιά σας, μια ξεχωριστή καλοκαιρινή εμπειρία;

Με τη Θεατρομάθεια το καλοκαίρι του 2018 σας καλούμε να χορέψουμε και να τραγουδήσουμε σε ένα θεατρικό ταξίδι στη θάλασσα, στα σύννεφα και στους αγρούς γνωρίζοντας την ποίηση με το έργο “Του Τραγουδιού το Παραμύθι” ενώ με το έργο «Τί χτυπάς και κλαις, ποντικάκι πες τι θες» θα πάμε μια βόλτα στην αυλή της Ντίνας της Ποντικίνας για να μάθουμε για τα συναισθήματα και πώς να διαχειριζόμαστε το θυμό μας.

ΟΛΑ τα παιδιά συμμετέχουν επί σκηνής, παίζουν και τραγουδούν με τους ηθοποιούς, δίχως να απαιτείται κάποια ιδιαίτερη προετοιμασία από εκείνα, παρά μόνο η αυθόρμητη συμμετοχή τους κατά τη διάρκεια της παράστασης.

Πρόκειται για δύο παραστάσεις που ενθουσιάζουν γονείς και παιδιά, με το άρτιο και άκρως παιδαγωγικό αλλά και ψυχαγωγικό αποτέλεσμα, κι αυτός είναι ο λόγος που πολλά σχολεία τις επέλεξαν ως ιδανικές και για Γιορτή Λήξης.

📒 Κάθε παράσταση έχει το δικό της Φάκελο Εκπαιδευτικού Υλικού με δραστηριότητες για την προετοιμασία αλλά αφομοίωση.

Για να πραγματοποιήσετε κράτηση ή για επιπλέον πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στα τηλέφωνα 2109025025

Οι παραστάσεις μπορούν να παρουσιαστούν είτε σε εσωτερικό είτε σε εξωτερικό χώρο καθώς ο υλικοτεχνικός εξοπλισμός εξασφαλίζει άρτιο αποτέλεσμα και στις δύο περιπτώσεις. Κατόπιν συνεννόησης πραγματοποιούνται και απογευματινές παραστάσεις.

(Φωτογραφίες: Ευάγγελος Γουβέλης)

Πείτε μας τη γνώμη σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *