2008 Η Θεατρομάθεια μέλος της ASSITEJ GREECE


Categories :

Από 1η Απριλίου 2008 το Ινστιτούτο Παιδαγωγικού Θεάτρου Θεατρομάθεια, έγινε μέλος του Ελληνικού Κέντρου Θεάτρου για τα παιδιά και τους Νέους.
Το Ελληνικό Κέντρο Θεάτρου για τα Παιδιά και τους Νέους μέλος της διεθνούς οργάνωσης ASSITEJ, συσπειρώνει τους θιάσους και τις προσωπικότητες που νοιάζονται και μοχθούν για την ανάπτυξη του καλού θεάτρου για τα παιδιά στη χώρα μας.
Η ASSITEJ (Association Internationale Theatre Enfance Jeunesse) είναι η Διεθνής Ένωση Θεάτρου για τα παιδιά και τους Νέους. Ιδρύθηκε το 1965 και αριθμεί τώρα 80 χώρες-μέλη. Βασικός σκοπός του είναι να εξασφαλίσει τη διεθνή επικοινωνία και συνεργασία όσων ασχολούνται με το θέατρο για τα παιδιά.
Επιδίωξη όλων των Κέντρων είναι να συμβάλλουν στην ανάπτυξη του θέατρου για τα Παιδιά και τους Νέους στη χώρα τους, στην πλατύτερη διάδοση της θεατρικής παιδείας, στην υποστήριξη κάθε αξιόλογης προσπάθειας στον τομέα του παιδικού θεάματος.
Παρακαλούμε ζητήστε από τα γραφεία της Θεατρομάθειας το ενημερωτικό φυλλάδιο του Ελληνικού Κέντρου Θεάτρου για τα Παιδιά και τους Νέους. (Τηλέφωνο Θεατρομάθειας: 210-9025025)

Πείτε μας τη γνώμη σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *