Καλοκαίρι 2003 – «Ωδή στην παρθένο-Ιωβηλαίον» – Μουσικοθεατρική εκδήλωση


Categories :

Μουσικοθεατρική εκδήλωση αφιερωμένη στην Παναγία

Στο Λουτράκι την Παρασκευή 25 Ιουλίου 2003 και ώρα 9.00 μ.μ. στην πλατεία της Παναγιάς της Γιάτρισσας πραγματοποιείται η 9η Συναυλία Θρησκευτικής Μουσικής με πρωτοβουλία του Δήμου Λουτρακίου και του δημάρχου κ. Παύλου Παύλου.

Το Ινστιτούτο Παιδαγωγικού Θεάτρου Θεάματος «Θεατρομάθεια» συμμετέχει στη συνάντηση αυτή με την εκδήλωση «Ωδή στην Παρθένο-Ιωβηλαίον».

Πρόκειται για ένα μουσικό αφιέρωμα σε δύο μέρη που συνοδεύεται από θεατρικό αναλόγιο με τους ηθοποιούς: Άγγελο Αντωνόπουλο, Τάκη Χρυσούλη, Μελίνα Παπανέστωρος, Αλίκη Κατσαβού.

Στο πρώτο μέρος θα παρουσιαστεί το συμφωνικό ποίημα «Ιωβηλαίον» του συνθέτη Γιώργου Βούκανου, σε λιμπρέτο Δημητρίου Ρουμπάνη και αφηγητή τον Aγγελο Αντωνόπουλο. Την “Πρότυπη Ορχήστρα Δωματίου” διευθύνει ο Γεώργιος Αραβίδης και τη χορωδία “Διαφωνία” ο Θανάσης Αρβανίτης. Τραγουδούν: Γιώργος Ματθαιακάκης (βαρύτονος), Ανδρέας Ιωακείμ (Ψάλτης) και ο Γιώργος Βούκανος.

Στο δεύτερο μέρος θα παρουσιαστεί το μουσικοθεατρικό δρώμενο «Ωδή στην Παρθένο» σε κείμενα Τάκη Χρυσούλη και μουσική Γιώργου Βούκανου. Συμμετέχουν οι ηθοποιοί: Αλίκη Κατσαβού, Μελίνα Παπανέστωρος, Τάκης Χρυσούλης. Τραγουδούν: Γιολάντα Αθανασοπούλου, Χριστίνα Παπουτσιδάκη, Γιώργος Βούκανος και Ανδέας Ιωακείμ. Θα ακουστούν μέρη από τα έργα: «Aγγελοι του Αιγαίου», «Ονειρογέννημα» και τα «Τραγούδια του Θεού».

Πείτε μας τη γνώμη σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *