2007 Πρεμιέρα Νέας Παράστασης


Categories :

Οι Εκδόσεις AΓKYPA, συνεχίζουν το επιτυχημένο πρόγραμμα παραστατικής αφήγησης παραμυθιών. Οι παραστάσεις μας βασίζονται στα βιβλία των εκδόσεών μας, με πλούσιο περιεχόμενο σε μηνύματα και αξίες ζωής και αποτελούν μια πρόταση στην παιδική ψυχαγωγία που δένει το βιβλίο με το θέατρο. Οι θεατρικές παραστάσεις γίνονται στον Πολιτιστικό Πολυχώρο Άγκυρα. (Παραγωγή Παραστάσεων: ΕΚΔΟΣΕΙΣ «ΑΓΚΥΡΑ» • Kαλλιτεχνική Επιμέλεια: Ινστιτούτο Παιδαγωγικού Θεάτρου «Θεατρομάθεια»).

«Πατάτες, Πατάτες» της Anita Lobel.
Μια μοναδική παράσταση με ιδιαίτερα εκπαιδευτικό και πολιτιστικό ενδιαφέρον. Mια παράσταση που εξυμνεί την αξία της ειρήνης και της συναδέλφωσης των λαών, βασισμένη στο βιβλίο της βραβευμένης συγγραφέως και ζωγράφου Anita Lobel Βε τίτλο «Πατάτες, πατάτες».

Το έργο:
Ζούσε κάποτε μια γυναίκα που είχε ένα χωράφι με πατάτες και δυο γιους. Μια μέρα ο ένας γιος έφυγε και πήγε να γίνει στρατιώτης στο στρατό της Ανατολής. Και σε λίγο, ο δεύτερος γιος πήγε να γίνει στρατιώτης στο στρατό της Δύσης. Μια συγκινητική ιστορία δυο αδελφών που βρέθηκαν σε δυο αντίπαλα στρατόπεδα, και της συνετής μητέρας τους, που με την εξυπνάδα της καταφέρνει να φέρει και πάλι την ειρήνη στον τόπο τους.

Οι συντελεστές
Κείμενα – Στίχοι: Τάκης Χρυσούλης
Σκηνοθεσία-Σκηνογραφία-Κοστούμια: Μελίνα Παπανέστορος
Μουσική: Αναστασία Παπαδημητρίου
Ενορχήστρωση: Γιώργος Κωνσταντινίδης
Xορογραφίες: Τζούλη Τσόλκα
Παίζουν οι ηθοποιοί: Λίλιαν Αρχόντη, Έλενα Ρουμελιώτη, Δήμητρα Γιαννακοπούλου, Ευγενία Μωράκη

Αντίτιμο εισόδου
Παιδιά: Αγορά βιβλίου παράστασης ή άλλου ίσης αξίας (14,50 €), Συνοδοί: 10€, ΑΓΚΥΡΑ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ: Σόλωνος 124 & Εμμ. Μπενάκη, Αθήνα, Τηλ. 210 3837540

(Με την ευγενική χορηγία των Tsakiris Chips)

Πείτε μας τη γνώμη σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *