Παραστάσεις στο Σχολείο

Ξεκινάμε τις παραστάσεις μας στο σχολείο ανά τμήμα όπως ορίζουν οι υγειονομικές διατάξεις.
Στη Θεατρομάθεια έχουμε υψηλό αίσθημα ευθύνης για την προστασία της υγείας θεατών και συντελεστών. Γνωρίζουμε επίσης το τεράστιο όφελος που θα έχουν τα παιδιά από την επαφή τους με το ζωντανό θέατρο. Μέσα από την 20χρονη εμπειρία μας και με την αγάπη και την υποστήριξή σας ξέρουμε ότι μπορούμε να διασώσουμε το σπόρο του θεάτρου στην καρδιά των μικρών θεατών με τήρηση όλων των μέτρων απόστασης και ατομικής υγιεινής, καθώς και με τη διασφάλιση της μη ανάμειξης διαφορετικών ομάδων. Πρόσθετα μέτρα προστασίας είναι ότι η παράστασή μας θα παρουσιαστεί με μόνο 2 άτομα (ένας ηθοποιός, ένας τεχνικός) που έχουν επίσης εμβολιαστεί εντός 6μήνου.

Επίσης προτείνουμε όπου ο καιρός και οι κτηριακές συνθήκες το επιτρέπουν η παράσταση να γίνει στο προαύλιο, ενώ στον Πολυχώρο Άγκυρα κρατούμε ανοιχτό παράθυρο για τον αερισμό της αίθουσας που έχει αποδειχθεί αποτελεσματικό πρόσθετο μέτρο.

Μπορούμε να σας εγγυηθούμε ότι η χαρά, ο χορός, το παιχνίδι δεν θα μειωθούν καθόλου, απλά θα γίνονται με την αναγκαία απόσταση ασφαλείας (πρακτικά από τη θέση των παιδιών). Οι παραστάσεις έχουν σκηνοθετηθεί λαμβάνοντας υπόψιν αυτό το δεδομένο και είμαστε επίσης διατεθειμένοι να συνεργαστούμε μαζί σας για επιπλέον μέτρα που ίσως θέλετε στο σχολείο σας.

“Σκυλοπατούσες στο διάστημα”

[Θέματα: Διάστημα – Σχήματα]

Η σκυλίτσα Έλικα θέλει να γίνει αστροναύτης σαν την πρόγονό της Λάικα και για να τα καταφέρει θα ζητήσει τη βοήθεια των παιδιών. Μαζί εξερευνούν απλές επιστημονικές έννοιες και γίνονται αστροναύτες, αστέρια, πλανήτες, εξωγήινοι και κυρίως ανακαλύπτουν ότι η συνεργασία και η συμβολή όλων σε ένα κοινό σκοπό φέρνει λαμπρά αποτελέσματα.

Το έργο συνοδεύεται από Φάκελο Εκπαιδευτικού Υλικού.

Παραστάσεις σε χώρους σχολείων και στον Πολυχώρο Άγκυρα (Σόλωνος 124, Αθήνα) κατόπιν προγραμματισμού πάντα ανά τμήμα σύμφωνα με τις διατάξεις.

Αφήστε μια απάντηση