ΘΕΑΤΡΟΜΑΘΕΙΑ Ιάσων Λαγουτάρης

Ιάσων Λαγουτάρης

Φωτογραφία ηθοποιού Ιάσονα Λαγουτάρη

Βιογραφικό Ηθοποιού

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Απόφοίτησε από τη Δραματική Σχολή Ίασμος το 2012. Έχει επίσης κάνει μαθήματα φωνητικής, αυτοσχεδιασμού και χορού.

Στο Θέατρο έχει παίξει στις παραστάσεις “12 κουπέ” (κωμική performance, σκηνοθεσία Βέρα Καρτάλου), “Όταν ο Μενέλαος συνάντησε την Ελένη” (σκηνοθεσία Δ.Γιώτης), “Ποιος πάει σε κηδεία με τέτοιο καιρό” (Σκηνοθεσία Γ.Δουργούτης), “Γρανίτα από λεμόνι” (σκηνοθεσία Δ.Γιώτης)

Θέτρο για παιδιά πρωτοέπαιξε το 2015 στο Θέατρο Λάρισας σε σκηνοθεσίες Γιώργου Πούλη (Ο λύκος και τα τέσσερα κατσικάκια, Ο τετραγωνοπαντελονής, Πινόκιο, κ.α.)

Με τη Θεατρομάθεια συνεργάζεται από το 2019 στις παραστάσεις: “Μια σταλιά ουράνιο τόξο”, “Σκανταλίες στου Ολύμπου τις πλαγιές”, “Του τραγουδιού το παραμύθι”, “Κύκλους κάνει το νερό και το θέλω καθαρό”, “Της ελιάς το παραμύθι με το κουκί και το ρεβίθι”, κ.α.

Στην τηλεόραση έχει κάνει guest εμφανίσεις στις σειρές “Κόκκινο ποτάμι” και “Άγριες μέλισσες”

Αυτό το χειμώνα…

Ο Ιάσονας θα είναι ο Φελίς στο έργο της Κύριας ΣκηνήςΈργο δύο προσώπων” του Τένεσυ Ουίλιαμς και φυσικά ο Άρης ο παλιάτσος στη νέα παραγωγή της Παιδικής ΣκηνήςΜε της μουσικής τις νότες της καρδιάς ανοίγω πόρτες” του Τάκη Χρυσούλη.

Σχετικά link για τον ηθοποιό