Πού Παιζουμε

ΚΙΝΗΜΑΤΟΘΕΑΤΡΟ ΤΡΙΑΝΟΝ. Σημείο αναφοράς και θεατρικό στέκι μας για 2η χρονιά είναι το Κινηματοθέατρο Τριανόν (Κοδριγκτώνος 21 & Γ΄ Σεπτεμβρίου). Ο χώρος αποτελεί εστία πολιτισμού στην περιοχή εδώ και 23 χρόνια. Είμαστε χαρούμενοι γιατί φιλοξενεί με ζεστασιά τις παραστάσεις μας και μας αφήνει να γίνουμε κι εμείς μέρος της νεότερης ιστορίας του. Τα δύο προηγούμενα χρόνια παρουσιάσαμε με επιτυχία εκεί την σημαντική παράστασή μας με τον Κώστα Βουτσά "Ένας στρογγυλοκέφαλος στη χώρα των μυτεροκέφαλων" με θέμα το bullying τόσο σε πρωινές οργανωμένες παραστάσεις για σχολεία, αλλά και τα πρωινά της Κυριακής για τα παιδιά με τους γονείς τους.

Τη χρονιά 2017-2018 παρουσιάζουμε την παράσταση 'Ο Καραγκιόζης κι η Ειρήνη εναντίον του πολέμου' με τον Κώστα Βουτσά. Κάποια πρωινά επίσης μπορούμε να οργανώσουμε για το σχολείο σας τις παραστάσεις μας Συμμετοχικού Θεάτρου με θέμα τη 'μελοποιημένη ποίηση' ή τα 'συναισθήματα'.

Το Τριανόν διαθέτει κυλιόμενη οροφή κι έτσι ποιός ξέρει, ίσως την Άνοιξη να την ανοίξουμε για μια δροσερή παράσταση για σας.

Τριανόν είναι σήμερα η πρώτη μονή αίθουσα της Αθήνας που τοποθετεί αναβατόριο και γίνεται φιλική και προσβάσιμη σε κινητικά ανάπηρους, ώστε να συμμετέχουν ισότιμα και με αξιοπρέπεια στις πολιτιστικές δραστηριότητες του χώρου. Η προσβασιμότητα είναι κοινωνική επιταγή, καθώς είναι αλληλένδετη με τη βαθύτερη έννοια της συμμετοχής στην κοινωνία που αποτελεί αναφαίρετο δικαίωμα κάθε ανθρώπου. Γνωρίζοντας ότι η πρόσβαση δεν αφορά μόνο την αίθουσα, αλλά το χώρο υγιεινής και το πάρκινγκ, οι άνθρωποι του Τριανόν δεσμεύονται πως αυτό θα είναι το επόμενο βήμα στο οποίο θα προχωρήσουν.

ΧΩΡΟΙ ΣΧΟΛΕΙΩΝ. Όπως κάθε χρόνο εδώ και 17 χρόνια οι παραστάσεις της Σκηνής Συμμετοχικού Θεάτρου είναι περιοδεύουσες και μπορείτε να μας καλέσετε να τις παρουσιάσουμε στο χώρο του σχολείου σας και να φέρουμε τη μαγεία τους σε σας.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ & ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΘΕΑΤΡΑ. Όλες οι παραστάσεις μας μπορούν να μεταφερθούν και να παρουσιαστούν σε πολιτιστικούς χώρους της επικράτειας. Περιμένουμε την πρόσκλησή σας.

Τα Θέατρα της καρδιάς μας
Social Networks

Γνωρίστε την ομάδα

 • Φωτογραφία Αλίκης Κατσαβού

  Αλίκη Κατσαβού

  Η καλλιτεχνική διευθύντρια της Θεατρομάθειας.

 • Φωτογραφία Κώστα Βουτσά

  Κώστας Βουτσάς

  Ο μεγάλος πρωταγωνιστής σκηνοθετεί και παίζει στην παιδική σκηνή


Επικοινωνία

Η Θεατρομάθεια στα Social Media:

Τι λένε για μας

 • Γιώργος Διονύσης - Ιδιοκτήτης Π.Σ. 'Τα κρινάκια'

 • Τόνια Παπατριανταφύλλου - Γ.Γ. Β/βάθμιας, Β΄ Αθήνας


Διαδώστε μας!

Μοιραστείτε τη σελίδα μας στο αγαπημένο σας social media