Όροι χρήσης

Όροι χρήσης, πνευματικά δικαιώματα και  προφύλαξη ιδιωτικών στοιχείων

Παρακαλώ διαβάστε τους παρακάτω όρους προσεκτικά πριν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον ιστοχώρο.

1. Όροι

ALICE IN THEATERLAND-Η ΑΛΙΚΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ είναι ένας μη κερδοσκοπικός ιστοχώρος ιδιοκτησία της ηθοποιού Αλίκης Κατσαβού (info@aliceintheaterland.info). Υπεύθυνη για τη διαμόρφωση και τη λειτουργία του είναι η ίδια.

Ο σκοπός του ιστοχώρου είναι να παρέχει πληροφορίες στους χρήστες του για το θέατρο, την υποκριτική και άλλα σχετικά θέματα. Για να το πετύχει αυτό δίνει πολλές πηγές, συμπεριλαμβανομένων αλλά όχι περιοριζόμενων σε άρθρα, πίνακες στοιχείων, ηλεκτρονικές διευθύνσεις,  εργαλεία επικοινωνίας όπως τα ιστολόγια (Ελληνικό και Άγγλικό) και υπηρεσίες αγορών. Ο χρήστης μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτές τις πληροφορίες μέσα από μια ποικιλία μέσων και συσκευών, ήδη γνωστών ή αναπυγμένων από εδώ και πέρα. Επίσης καταλαβαίνετε και συμφωνείτε ότι οι υπηρεσίες του ιστοχώρου μπορεί να περιλαμβάνουν διαφημίσεις και ότι αυτές οι διαφημίσεις είναι αναγκαίες για τον ιστοχώρο αυτό ώστε να συνεχίσει να παρέχει τις υπηρεσίες του.

Όλο το περιεχόμενο του ιστοχώρου συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά αλλά όχι περιοριστικά, του ονόματος/ τίτλου, κειμένων, ειδήσεων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδιαγραμμάτων, απεικονίσεων, παρεχόμενων υπηρεσιών και γενικά κάθε είδους αρχείων αποτελούν αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας και διέπονται από τις εθνικές και διεθνείς διατάξεις περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας, με εξαίρεση τα ρητώς αναγνωρισμένα δικαιώματα τρίτων (όπως ενδεικτικά αυτό που καλούμε "λόγια άλλων" και βρίσκονται σε εισαγωγικά). Τα πνευματικά δικαιώματα (copyright) ©, 1999-2008, ανήκουν στην Αλίκη Κατσαβού (Αθήνα, Ελλάδα) γενικώς αναφερόμενη ως "Η ΑΛΙΚΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ" ή "Αλίκη Κατσαβού" ή "Αλίκη", "εγώ", "μου" από εδώ και κάτω.

Χρησιμοποιώντας τον ιστοχώρο αυτό, επιβεβαιώνετε ότι συγκατατίθεστε σε αυτούς τους όρους χρήσης (Ο.Χ.). Αν δεν συμφωνείτε με αυτούς τους όρους παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστοχώρο. Είναι στη διακριτική μου ευχέρεια να μεταβάλλω τους όρους αυτούς, να προσθέσω ή να αφαιρέσω μέρος τους, οποιαδήποτε στιγμή. Παρακαλώ να ελέγχετε τους όρους αυτούς περιοδικά για αλλαγές. Η συνεχιζόμενη χρήση του ιστοχώρου Η ΑΛΙΚΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ και μετά από τη μεταβολή των όρων, θα σημαίνει ότι αποδέχεστε τις αλλαγές τους.  [Η πιο πρόσφατη έκδοση των Όρων Χρήσης θα είναι στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.aliceintheaterland.info/tos_gr.html]

Επιπροσθέτως όταν χρησιμοποιείτε συγκεκριμένες υπηρεσίες ιδιοκτησίας και διαχείρισης της Αλίκης Κατσαβού μπορεί να ισχύουν επιπρόσθετοι όροι. Για παράδειγμα επιπλέον όροι ισχύουν στο Άλμπουμ Picasa Photo Album of Alice Katsavou (powered by Google.picasa).
 

2. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΥΛΙΚΟΥ

Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, «φόρτωση ( download )», μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά η περιληπτικά υλικού από τον ιστοχώρο Η ΑΛΙΚΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση της Δικαιούχου.
Κατ εξαίρεση, επιτρέπεται η μεμονωμένη αποθήκευση και αντιγραφή τμημάτων του περιεχομένου σε απλό προσωπικό υπολογιστή για αυστηρά προσωπική χρήση, χωρίες μεταβολή του υλικού, χωρίς αποθήκευσή του σε βάση δεδομένων, χωρίς πρόθεση εμπορικής ή άλλης εκμετάλλευσης και πάντα υπό την προυπόθεση της αναγραφής της πηγής προέλευσής του, χωρίς αυτό να σημαίνει καθ οιονδήποτε τρόπο παραχώρηση δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας. Ό,τι άλλο περιλαμβάνεται στις ηλεκτρονικές σελίδες του Δικτυακού μου τόπου και αποτελεί κατοχυρωμένα σήματα και προιόντα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων ανάγεται στη δική τους σφαίρα ευθύνης και ουδόλως έχει να κάνει με τον δικό μου Δικτυακό τόπο.

Υπ' αυτούς του όρους η χρήση υλικού από τον ιστοχώρο Η ΑΛΙΚΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ και από τις συμπληρωματικές υπηρεσίες ιδιοκτησίας της Αλίκη Κατσαβού,  σε άλλο ιστοχώρο ή δίκτυο υπολογιστών απαγορεύεται ρητά.

Ειδικά για μαθητές, σπουδαστές και φοιτητές

Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε υλικό από τον ιστοχώρο Η ΑΛΙΚΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ σε μία εργασία σας, πρέπει να το κάνετε σωστά.

 1. Αν πάρετε κάποια ιδέα μου και την γράψετε με δικά σας λόγια, αυτός ο ιστοχώρος θα πρέπει να εμφανίζεται στη βιβλιογραφία σας ως εξής: Κατσαβού Αλίκη, "Η Αλίκη στη χώρα του θεάτρου", http://www.aliceintheaterland.info
 2. Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε δικά μου λόγια, πρέπει να τα βάλετε μέσα σε εισαγωγικά και να κάνετε υπόμνηση ως εξής: Αλίκη Κατσαβού, "Η Αλίκη στη χώρα του θέατρου", http://www.aliceintheaterland.info
 3. Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε λόγια άλλων, θα πρέπει να τα βάλετε σε εισαγωγικά, ως εξής: "Βάλτε εδώ τη φράση που θέλετε", [Βάλτε εδώ το όνομα του ιδιοκτήτη της], Πηγή: Η Αλίκη στη χώρα του θεάτρου, http://www.aliceintheaterland.info

Για web developers/ Σχετικά με τη δημιουργία "Δεσμών" (Links) σε σελίδες ή υλικό αυτού του ιστοχώρου

 • Μπορείτε να δημιουργήσετε δεσμό (link) σε οποιαδήποτε σελίδα αυτού του ιστοχώρου αρκεί να μην υπονοείται η σχέση ή αποδοχή οποιουδήποτε προϊόντος, υπηρεσίας, γνώμης, σκοπού ή οτιδήποτε άλλο.
 • Το σωστό κείμενο είναι Η Αλίκη στη χώρα του θεάτρου
 • Μην χρησιμοποιείτε έναν δεσμό (link) σε οποιαδήποτε σελίδα του ιστοχώρου, μέσα σε πλαίσια (frames) υπονοώντας ότι ο ιστοχώρος ή οι σελίδες του είναι ιδιοκτησία σας.
 • Μην κάνετε δεσμούς σε φωτογραφίες ή εικόνες του ιστοχώρου, εκτός από την περίπτωση εκείνη που θα χρησιμοποιήσετε την εικόνα ως δεσμό προς την σελίδα μου.

3. FORUMS ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο όρος "Forum" χρησιμοποιείτε για να δηλώσει οποιαδήποτε διαδραστικό περιεχόμενο της "ΑΛΙΚΗΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ" και των συνδεδεμένων υπηρεσιών συμπεριλαμβανομένων αλλά όχι περιοριζόμενων στα ιστολόγια και το άλμπουμ φωτογραφιών Picasa Album.

Συμφωνείτε να μην χρησιμοποιείτε τα forums:

 1. για να ανεβάσετε, δημοσιεύσετε οποιοδήποτε περιεχόμενο παράνομο, βλαπτικό, υβριστικό, συκοφαντικό, άσεμνο, πορνογραφικό, απειλητικό φυλετικά, εθνικά ή θρησκευτικά ή άλλως ανάρμοστο.
 2. για να βλάψετε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο.
 3. για να παραστήσετε οποιοδήποτε πρόσωπο, ή να δηλώσετε οποιαδήποτε σχέση μαζί του.
 4. για να ανεβάσετε (upload), δημοσιεύσετε ή αλλως μεταδώσετε οποιοδήποτε περιεχόμενο του οποίου δεν έχετε τα δικαιώματα της μετάδοσής του ή το οποίο παραβιάζει πατενταρισμένα προιόντα ή υπηρεσίες, ή εμπορικά σήματα, ή μυστικά της αγοράς ή πνευματικά δικαιώματα οποιουδήποτε τρίτου.
 5. για να ανεβάσετε ή άλλως να μεταδώσετε αυτόκλητα και αυθαίρετα διαφημιστικό ή προωθητικό υλικό, "junk mail," "spam," γράμματα-πυραμίδας ή οποιοδήποτε άλλο είδος πρότασης.
 6. για να ανεβάσετε (upload), δημοσιεύσετε ή αλλως μεταδώσετε οποιοδήποτε περιεχόμενο που περιέχει ιούς ή άλλο κώδικα προγραμματισμού, αρχεία ή προγράμματα σχεδιασμένα να διακόπτουν, να διασπούν, να καταστρέφουν ή να περιορίζουν τη λειτουργικότητα οποιουδήποτε λειτουργικού συστήματος, ή τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού. 
 7. για να παρέμβεις ή να διακόψεις την Υπηρεσία ή τον server ή το δίκτυο που συνδέετε στην Υπηρεσία, ή να μην υπακούσεις στις προϋποθέσεις, διαδικασίες, πολιτικές χρήσης και κανονισμούς που ισχύουν στο δίκτυο που συνδέετε με την υπηρεσία.
 8. εσκεμένα ή όχι, για να παραβιάσετε οποιοδήποτε εφαρμοσμένο εθνικό ή διεθνή νόμο και τις διατάξεις νόμου.
 9. για να παρενοχλείτε ή ταλαιπωρείτε άλλο χρήστη.
 10. για να συγκεντρώσετε και να αποθηκεύσετε προσωπικά δεδομένα για άλλους χρήστες.
 11. για να προωθήσετε ή να δώσετε οδηγίες για παράνομες δραστηριότητες, για να προωθήσετε τη βία ενάντια σε ανθρώπινες ομάδες ή σε πρόσωπα, ή για να προωθήσετε πράξεις βίας σε ζώα. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει αλλά δεν περιορίζετε μόνο σε οδηγίες συναρμολόγησης βομβών, δημιουργίας όπλων και δοκιμών αυτών.

Τα Forums θα χρησιμοποιούνται μόνο με ένα μη-εμπορικό τρόπο. Δεν θα μοιράσεις ή άλλως δημοσιεύσεις οποιοδήποτε υλικό και συμβουλές για οικονομικές επενδύσεις, προώθηση, διαφήμιση, ή συμβουλή για φαγητό, προιόντα και υπηρεσίες. Ειδικά συμφωνείς ότι η συμβουλή άλλων επισκεπτών ή μελών της ΑΛΙΚΗΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ να επισκεφθούν οποιοδήποτε άλλο εμπορικό ιστοχώρο ή υπηρεσία, ή άλλο οργανισμό απαγορεύεται αυστηρά.

Παρακαλώ ποτέ μην υποθέτετε ότι ο άλλος είναι αυτός που λέει ότι είναι, ότι ξέρει αυτό που λέει ότι ξέρει, ή ότι είναι συνεργάτης αυτού που λέει ότι είναι συνεργάτης σε οποιαδήποτε κοινόχρηστη περιοχή της ΑΛΙΚΗΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ. Πληροφορίες που αποκτήθηκαν από αυτές τις περιοχές δεν αντικαθιστούν την ανεξάρτητη έρευνα και δεν είναι καλή ιδέα να αγοράζετε ή να κάνετε επενδύσεις εμπιστευόμενοι μόνο ή σε μεγάλο μέρος πληροφορίες που δεν έχετε επιβεβαιώσει. Η ΑΛΙΚΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη με κανέναν τρόπο για το περιεχόμενο των κοινόχρηστών χώρων και την ακρίβειά του και δεν θα είναι υπεύθυνη για τις όποιες αποφάσεις σας απορρέουν από αυτό.

4. ΥΠΟΒΟΛΗ ΥΛΙΚΟΥ

Η ΑΛΙΚΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ σέβετε τα δικαιώματα (συμπεριλαμβανομένων των πνευματικών) των άλλων και ζητώ από τους χρήστες του ιστοχώρου μου να κάνουν το ίδιο. Δεν οικιοποιούμε το περιεχόμενο των όσων τοποθετείτε στα forum ή υποβάλλετε σε μένα την ίδια. Ανεβάζοντας το υλικό σας στα forum ή υποβάλλοντας το σε μένα την ίδια, μου παρέχετε το διαρκές, αμετάκλητο, μη-αποκλειστικό δικαίωμα και άδεια (χωρίς χρέωσή μου), να το αναπαράξω, μεταβάλλω, προσαρμόσω, δημοσιεύσω, μεταφράσω, δημιουργήσω , δευτερογενές παραγόμενο από αυτό και να το μοιράσω ή ενσωματώσω σε οποιαδήποτε φόρμα, μέσο ή τεχνολογία τώρα γνωστή ή αργότερα δημιουργημένη σε όλο το κόσμο, αποκλειστικά με σκοπό να προωθήσω τις δικές σου ίδέες. Επιπροσθέτως εγγυάσε ότι όλα τα αποκαλούμενα "ηθικά δικαιώματα" αυτού του υλικού έχουν αποποιηθεί και η υποβολή του και διανομή του σε σχέση με την ΑΛΙΚΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ δεν παραβιάζει τα δικαιώματα τρίτων.

5. ΔΕΣΜΟΙ (LINKS)

Η ΑΛΙΚΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ μπορεί να σε οδηγήσει μέσω δεσμών (link) σε άλλους δικτυακούς τόπους που περιέχουν υλικό που από κάποιους μπορεί να θεωρηθεί ακατάλληλο ή προσβλητικό.
Κάνω κάθε προσπάθεια να ελέγχω τα περιεχόμενα κάθε link προς άλλες σελίδες ή ιστοχώρους, ώστε αυτοί να είναι σύμφωνοι με τους όρους χρήσης του ιστοχώρου μου, αλλά δεδομένου του πλήθους των δεσμών (links) σε αυτό τον ιστοχώρο και την συχνότητα με την οποία ανανεώνονται και πολαπλλασιάζονται η εκτενής επιθεώρησή τους είναι πρακτικά αδύνατη.

Συνεπώς, Η ΑΛΙΚΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ δεν είναι και δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για ανακρίβιες, προσβολή πνευματικών δικαιωμάτων, νομιμότητα, κοσμιότητα υλικού που περιέχεται σε ιστοχώρους που βρίσκονται στις λίστες των δεσμών (links) των σελίδων ή άλλως συνδέονται με τον ιστοχώρο της ΑΛΙΚΗΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ.

Η συμπερίληψη οποιουδήποτε δεσμού (link) στις σελίδες μου δεν υπονοεί έγκριση ή υποστήριξη από τον ιστοχώρο της ΑΛΙΚΗΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ. Η χρήση οποιουδήποτε τέτοιου συνδεδεμένου με link ιστοχώρου ή σελίδα είναι με κίνδυνο του χρήστη.

6. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ (μέσω e-mail, posting, κλπ)

Πρέπει να καταλάβεις ότι υποβάλλοντας την διεύθυνση του ηλεκτρονικού σου ταχυδρομείου σε οποιαδήποτε κοινόχρηστη περιοχή του ιστοχώρου της ΑΛΙΚΗΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ και των συνδεδεμών υπηρεσιών, το κάνεις διαθέσιμο σε όποιον βλέπει τη σελίδα. Σαν αποτέλεσμα μπορεί να λάβεις ανεπιθύμητα μηνύματα από τρίτους. Η ΑΛΙΚΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη γι' αυτα τα ανεπιθύμητα μηνύματα που προκύπτουν από τη δημοσιοποίηση της ηλεκτρονικής σου διεύθυνσης. Δεν είσαι υποχρεωμένος να υποβάλεις τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με το περιεχόμενό σου..

Επικοινωνόντας μαζί μου μέσω του e-mail της ΑΛΙΚΗΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ, κάνεις γνωστή τη διεύθυνσή σου σε μένα και μόνο και δεν πρόκειται να την γνωστοποιήσω σε τρίτους ποτέ.

Το μόνο μήνυμα που μπορεί να λάβεις από την ΑΛΙΚΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ είναι ένα newsletter από καιρού εις καιρόν με νέα του θέατρου και αυτού του ιστοχώρου. Μπορείς να σταματήσεις τα μηνύματα αυτά στέλνοντας ένα μήνυμα στο  opt-out@aliceintheaterland.info με τη λέξει ΑΦΑΙΡΕΣΗ στο θέμα του.

7. ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ

Η Αλίκη Κατσαβού, χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της Αλίκης Κατσαβού για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού τόπου της ΑΛΙΚΗΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ και τον συνδεομένων υπηρεσιών.
Οι πληροφορίες και οι υπηρεσίες παρέχονται «ως έχουν», χωρίς καμία εγγύηση ρητή ή έμμεση, τις οποίες όλες ρητά αρνείται η Αλίκη Κατσαβού, ακόμη και εκείνες περί εμπορευσιμότητας ή καταλληλότητας.
Η Αλίκη Κατσαβού σε καμία περίπτωση δεν εγγυάται την αδιάκοπη και άνευ λαθών παροχή των υπηρεσιών και του περιεχομένου της, ούτε ακόμη την έλλειψη «ιών», είτε πρόκειται για το Δικτυακό της τόπο, είτε για κάποιο άλλο site ή server μέσω των οποίων λαμβάνετε το περιεχόμενο της.

8. ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΡΑΜΑΤΑ

Το υλικό που εμφανίζεται στην ΑΛΙΚΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ μπορεί να περιλαμβάνει λάθη τεχνικά, τυπογραφικά ή φωτογραφικά λάθη. Η ΑΛΙΚΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ δεν εγγυάται ότι το υλικό στον ιστοχώρο είναι ακριβές, ορθό, ολοκληρωμένο ή σύγχρονο. Η ΑΛΙΚΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ μπορεί να αλλάξει το υλικό που περιέχει ο ιστοχώρος οποιαδήποτε στιγμή χωρίς ειδοποίηση. Η ΑΛΙΚΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ δεν δεσμεύεται να διορθώσει ή ενημερώσει το υλικό της.

9. TERMINATION

Οι όροι αυτοί ισχύουν μέχρι τον τερματισμό τους από οποιοδήποτε από τα δύο μέρη. Μπορείτε να διακόψετε την ισχύ τους σταματώντας την επίσκεψη στον ιστοχώρο αυτό και αφού καταστρέψετε όποιο υλικό αποκτήσατε από αυτόν και τα αντίγραφα αυτού.

10. GOVERNING LAW

Η συγκεκριμένη σύμβαση χρήσης διέπεται από τις διατάξεις του Ελληνικού Δικαίου, τις οδηγίες και τους Κανονισμούς του Ευρωπαικού Δικαίου και τις σχετικές Διεθνείς διατάξεις, ερμηνεύεται δε με βάση τους κανόνες της καλής πίστης, των συναλλακτικών ηθών και του οικονομικού και κοινωνικού σκοπού του δικαιώματος.
Εάν κάποια διάταξη κριθεί αντίθετη προς το νόμο και ως εκ τούτου άκυρη ή ακυρώσιμη, παύει αυτοδικαίως να ισχύει, χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων.
Καμία τροποποίηση των όρων της συγκεκριμένης σύμβασης δε θα λαμβάνεται υπόψη και δε θα αποτελεί τμήμα αυτής, εάν δεν έχει διατυπωθεί εγγράφως και δεν έχει ενσωματωθεί σε αυτή.
Αρμόδια δικαστήρια για τυχόν αναφυόμενες διαφορές εξ αφορμής της εν λόγω σύμβασης είναι τα Δικαστήρια Αθηνών.

11. ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΧΡΗΣΗΣ

Παρακαλούμε αναφέρατε οποιαδήποτε παραβίαση των παραπάνω όρων στη διεύθυνση abuse@aliceintheaterland.info

Προστασία προσωπικών δεδομένων

Η ιδιωτικότητά τους και η προστασία της είναι σημαντική για μας. Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη / χρήστη του Δικτυακού μας τόπου διέπεται από τους όρους της παρούσας και τις σχετικές διατάξεις τόσο του Ελληνικού Δικαίου ( Ν. 2472 / 1997, Π.δ. 207 / 1998. Π.δ. 79 / 2000 και αρ. 8 Ν. 2819 / 2000 ), όσο και του Ευρωπαικού Δικαίου ( Οδ. 95/46/ΕΚ και Οδ. 97/66/ΕΚ ).
Τα παρακάτω συνοψίζουν την πολιτική μου σε ότι αφορά τα προσωπικά δεδομένα.

 • Πριν ή κατά τη διάρκεια συλλογής προσωπικών πληροφοριών, θα προσδιορίζω επακριβώς τον λόγω για τον οποίο ζητούνται αυτές οι πληροφορίες. 
 • Η συλλογή των εν λόγω προσωπικών πληροφοριών είναι για να επιτελεστεί ο σκοπός για τον οποίο ζητούνται και θα είναι σύμφωνες με το νόμο.
 • Θα διατηρήσω τις πληροφορίες αυτές για όσο χρειαστεί ώστε να εκπληρωθεί ο σκοπός για τον οποίο συλλέχθηκαν.
 • Θα συλεχθούν με νόμιμα και έντιμα μέσα, όπου χρειαστεί με γνώση ή συναίνεση του προσώπου που αφορούν.
 • Τα προσωπικά δεδομένα θα είναι σχετικά με το σκοπό για τον οποίο ζητούνται και θα πρέπει να δωθούν με ακρίβια, ολοκληρωμένα και να είναι σύγχρονα.
 • Θα προστατέψω τις προσωπικές πληροφορίες με λογικά μέσα ασφαλεία ενάντια στην απώλεια, κλοπή και παράνομη πρόσβασή τους, αντιγραφή τους και αλλαγή τους.
 • Τα στοιχεία αυτά ουδέποτε γνωστοποιούνται σε τρίτους ( με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές ), αλλά διαφυλάσσεται ο προσωπικός τους χαρακτήρας.
 • Ο Δικτυακός μου τόπος διατηρεί αρχείο με τα στοιχεία αυτά αποκλειστικά για λόγους επικοινωνίας.
 • Ειδικότερα, αναφορικά με τις υπηρεσίες συνομιλιών και forum, Η ΑΛΙΚΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ δύναται να καταγράφει τα μηνύματα που αποστέλλονται από τους χρήστες / επισκέπτες με σκοπό να εξακριβώσει την ύπαρξη ή όχι παραβάσεων των όρων της παρούσης, αλλά σε καμία περίπτωση να γνωστοποιήσει το περιεχομενό τους σε τρίτους.
 • Επιπλέον, στην περίπτωση των «δεσμών» προς άλλους δικτυακούς τόπους, Η ΑΛΙΚΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ δεν ευθύνεται για τους όρους διαχείρισης και προστασίας των προσωπικών δεδομένων που αυτοί ακολουθούν.
 • Μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να επικοινωνήσετε μαζί μου και να σας δώσω ακριβώς τα στοιχεία που διαθέτω για σας, ή για να τα διαγράψω εάν επιθυμείται στο e-mail: info@aliceintheaterland.info με σαφή διατύπωση του αιτήματός σας.
 • Θα γνωστοποιήσω έγκαιρα στους επισκέπτες μου της ΑΛΙΚΗΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ την πολιτική μου και την πρακτική μου σε ότι αφορά στις προσωπικές πληροφορίες.


Ευχαριστώ.